Tilauskuljetukset

Kotkalainen Tuomo Heino Oy

Hoitaa tilauskuljetukset niin lähelle kuin kauemmaksikin. Meiltä voit tilata kuljetuksen lähialueelle, pitkän matkan päähän tai vaikkapa lentokentälle. Toteutamme henkilökuljetukset, invakuljetukset sekä pyörätuoli- ja paarikuljetukset luotettavasti ja varmasti. Huomioimme myös asiakkaan erikoistoiveet. Pyydämme mainitsemaan mahdollisista toiveista etukäteen tilatessanne autoa.

Ajokalustomme koostuu

Kahdeksanpaikkaisia, kuusipaikkaisia ja neljäpaikkaisia autoja. Tarjoamme pyörätuoliasiakkaillemme tasokkaat ja esteettömät palvelut. Kaikki tila-automme on varustettu pyörätuolin nelipistesidontavöillä ja kolmipisteturvavöillä. Matkan taittaminen sujuu meiltä vaivattomasti ja ammattitaidolla!

Laadukkaat ja luotettavat tilausajot

Tuomo Heino Oy toteuttaa laadukkaat tilausajot tarpeesi mukaan. Suunnittelemme tilausajopalvelun vastaamaan juuri sinun toiveitasi. Toteutamme tilausajokuljetuksia jotka soveltuvat erityisesti yritysasiakkaille sekä yksityisasiakkaiden erikoistarpeisiin. Meiltä voit myös lisäksi tilata toistuvat vakiokuljetukset.

Tilauskuljetukset on hyvä tehdä hyvissä ajoin ennen suunniteltua matkaa. Näin pystytään vastaamaan asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Mikäli sinulla on erikoistoiveita tilauskuljetuksesi suhteen, kerro siitä meille! Tehdään yhdessä matkastasi mahdollisimman miellyttävä!

Tilaa kuljetus

Kokeneet kuljettajamme

Kaikki kuljettajamme ovat koulutettuja ja ammattitaitoisia sekä aina siististi pukeutuneita. Meillä on kokemusta taksipalveluista ja erityyppisistä tilausajoista jo vuodesta 1995. Olemme luotettava, varma ja turvallinen yhteistyökumppani. Olet siis hyvissä käsissä!

Ensiluokkainen palvelu

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Otamme aina asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioon.  Meillä on vuosien kokemus taksipalveluista sekä tilauskuljetuksista. Tilatessasi tavallisen taksin tai tilataksin meiltä voit olla varma siitä että matkasi taittuu vaivattomasti ja ammattitaidolla. Kokeneet kuljettajamme pitävät huolen siitä että matkustamisesi on mahdollisimman miellyttävää.

Ota yhteyttä