Ryhmäkuljetukset

Tuomo Heino Oy toteuttaa 1 - 8 hengen ryhmäkuljetukset Kotkan, Pyhtään ja Haminan alueella kokemuksella ja ammattitaidolla. Meillä on kokemusta muun muassa polttariporukoiden ja saunaporukoiden kyyditsemisestä sekä muiden ryhmien kuljetuksista. Lisäksi teemme yrityskuljetuksia luotettavasti ja sujuvasti vuosien kokemuksella.

Ryhmäkuljetukset

Tarvitsetko kyyditystä ryhmällesi Kotkan, Pyhtään tai Haminan alueella tai kenties kauemmaksikin? Tuomo Heino Oy toteuttaa ryhmämatkat turvallisesti ja luotettavasti. Tilatessasi kuljetukset ryhmämatkallesi meiltä voit huoletta keskittyä olennaiseen eli matkan ohjelman suunnitteluun ja matkustamisesta nauttimiseen.

Me toteutamme 1 - 8 hengen ryhmäkuljetukset Kotkan ja Pyhtään alueella vankalla kokemuksella sekä aidolla ammattiylpeydellä. Me kuljetamme saunaporukat, polttariporukat sekä muut iltaa viettävät ryhmät sujuvasti. Hoidamme lisäksi myös erityyppiset yrityskuljetukset luotettavasti ja vaivattomasti.

Yrityskuljetukset

Saat meiltä tasokkaat yrityskuljetukset Kotkan, Pyhtään ja Haminan seudulla. Kun yhtiökumppanisi, asiakkaasi, toimeksiantajasi tai yhteistyökumppanisi tarvitsevat tasokasta ja luotettavaa kuljetusta, voit turvallisin mielin käyttää kuljetuspalveluamme.

Järjestämme kaikki yrityselämään liittyvät henkilökuljetukset luotettavasti ja ammattitaidolla. Kokeneet kuljettajamme sekä ensiluokkainen ajokalustomme takaavat matkan varman sujuvuuden.

Tilaa Ryhmäkuljetus!

Ensiluokkaista Taksipalvelua

Käytössämme on 1-8 asiakaspaikkaisia autoja. Tarjoamme tasokkaita esteettömiä palveluita pyörätuoliasiakkaillemme. Kaikki tila-automme on varustettu pyörätuolin nelipistesidontavöillä ja kolmipisteturvavöillä. Kalustoomme kuuluu myös henkilöautoja.

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta mahdollista palvelua. Otamme taksipalveluissamme aina asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioon.

Olemme vuonna 1995 perustettu taksialan yritys. Meillä on vuosien kokemus taksipalveluista ja ryhmä- sekä yrityskyydityksistä. Tilatessasi kyydin Tuomo Heinolta voit olla varma siitä, että matkasi taittuu mahdollisimman sujuvasti ja ammattitaidolla. Luotettavat ja ammattitaitoiset kuljettajamme pitävät huolen siitä, että siirtyminen paikasta toiseen on mahdollisimman miellyttävää ja mutkatonta.

Ota yhteyttä